Vintage Esküvő

2017.02.25 09:13 timi

Zita&István személyében szintén egy nagyon kedves párt ismertem meg, az ő elképzelésük a vintage stílus volt. E szó jelentése: régi, elmúlt korokból való, a régies dolgok életre keltése, új környezetbe való helyezése. Az 1920-as évekre jellemző stílusjegyeket visel magán. Egyszerre pompás és kifinomult.

Fontos, hogy a ruha, a virág, a dekoráció, a smink, a torta, minden összhangban legyen, így érjük el a kívánt összhatást.

Ezt a stílust az egyediség jellemzi, általában a pasztellszínek dominálnak, a csipke, szalag, fonott kosarak, kalitka, rezgő és rózsa valami régivel párosítva igazán vintage hangulatot ad.

Fontos szerepet játszanak a befőttes üvegek, amiket fel tudunk öltöztetni, (csipkével stb…) kiváló tartói lehetnek a gyertyáknak, mécseseknek.

A stílus lényege, hogy meghitt hangulatot teremtsünk. A teríték egyszerű és elegáns.

Egy összhangban lévő színvilág, a kiegészítők varázslatos hangulata, magával ragad minden vendéget, aki aznap veletek ünnepel.

Egy esküvő megismételhetetlen, egyszeri dolog a pár életében.

Mi tökéletes minőségben és harmonikus összhangban alkotjuk meg az esküvők dekorációját, mely, akkor tökéletes, ha minden egy kézben van tartva.

Egyedileg a párok elképzeléseihez igazítjuk, valósítjuk meg álmaik esküvőjét, mind a meghívó, a menükártya, menyasszonyi csokor és minden, ami egy tökéletes esküvői dekorációhoz szükséges.

A pár esküvője egy gyönyörű, hatalmas kert közepén elterülő sátorban volt.

Nagyon jó hangulatban telt az este, ez mérhetetlen örömmel töltött el minket is.

A párral az óta is jó kapcsolatot ápolunk, nagyon megszerettük őket.