Niki & Dávid Nagy Napja

2021.01.29 14:03 cssninja

Esküvő helyszíne: Siófokon, a turisták  legkedveltebb utcájában, a Petőfi sétányon található az impozáns külsejű műemlék a Thanhoffer villa.

Az 1897-ben elkészült ingatlan építésével Thanhoffer Lajos orvosprofesszor arra kívánta ösztönözni a korabeli nagypolgárságot, hogy az övéhez hasonló épületekkel ékesítsék a Balaton-partot. Az anatómia elismert professzorának meggyőződése volt, hogy az akkoriban divatos külföldi nyaralóhelyek helyett sokkal inkább Siófokot érdemes választani. A tudós építette villa a vörös hadsereg parancsnokságaként, majd Horthy Miklós főhadiszállásaként is működött. Az épületet 1945 után államosították.

Mai arculatát 2013-ban kapta, amikor kívül – belül is teljes rekonstrukción esett át. Siófok legpatinásabb villája „Örökségünk Somogyország kincse” díjjal büszkélkedhet.

Ezen a csodás helyszínen mondta ki a boldogító igent Niki&Dávid.

Velük is nagy öröm volt a szervezés időszaka, nagyon kedves pár, az első perctől fogva ,,egy hullámhosszon voltunk”.

Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen párokat sodor felém a sors, ez mindig mérhetetlen nagy örömmel tölt el.

A pár által elképzelt stílus naturalisztikus de egyben elegáns is, de beszéljenek a fotók.

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”-/Ernest Hemingway/

Fotók: Moment’s Photo Teplán László
Helyszín: Thanhoffer Villa