Miért velünk?

1Elsősorban a Balaton fővárosában a siófoki, ill. a balatoni esküvőkre specializálódtunk, mivel mi ,,a Balatonon vagyunk otthon”,Siófokon élünk, elsősorban emiatt alakult ki a balatoni álomesküvők szervezése. Ezáltal sok előnnyel rendelkezünk, helyszín ismeret……..sorolhatnám hosszasan.
Nem zárkózunk el más helyszíntől sem, volt már erre is sok példa, de a Balaton marad a kedvencünk, akár hajós esküvőről legyen szó, akár egy Balaton-parti helyszínről.
Ezen kívül széles, országosan kiterjedt szolgáltatói partnerkörrel rendelkezünk, hogy tényleg minden igénynek maximálisan, a legjobb minőségben megfeleljünk.
Másik kedvenc stílus a vintage, ill. a tematikus esküvők. Imádjuk az egyedi, különleges esküvőket. Éppen ezért, ha valami egyedire vágysz, különlegesre? Nem ,,sablon esküvőt” szeretnél? Nem vágysz a ,,tömeg gyártott” dolgokra? Ha ezekre a kérdésekre a válasz igen, nagyon jó helyen jársz!
Hajós esküvő, amit konkrétan az általatok választott hajóra szervezünk vagy lehet azt is, hogy ,,csak” a kreatív fotózásra bérlünk vitorlást vagy jachtot, ezek közül is van több lehetőség, mindet a Ti igényeitekhez, elképzelésetekhez igazítunk, és a maximumot hozzuk ki belőle.
De ha egy exkluzív villára vágytok, akkor oda szervezzük, ha luxusautót is szeretnétek bérelni, ebből is van számos választék. Felmérjük az igényeiteket és mindent ahhoz igazítunk.
Exkluzív gömbsátrakat is építtethetünk, nagyon sok méretben áll rendelkezésre, sőt a kisebbekből boldogságkaput készíttethetünk és virággal beboríthatjuk az egészet, de szórhatunk repülőgépből virágszirmokat vagy húzhat a repülő egy kedves üzenetet……számtalan lehetőség áll rendelkezésre, minden stílusban.
Rengeteg egyedi ötlettel szolgálhatunk, a célunk, hogy a Ti álmaitokat maximálisan megvalósítsuk.
Büszke vagyok arra, hogy lehetőségünk volt számos, sok szép, tényleg igazán egyedi, megható és különleges, úgyis mondhatnám,,nem mindennapi” álom esküvőket megvalósítani, ami a legnagyobb büszkeségem, hogy párjaink maximálisan elégedettek voltak, több nagyon kedves párunkkal, máig tartó barátság alakult ki. Mára már sok éves tapasztalattal rendelkezünk.
De természetesen, ha egyszerűbb esküvőt képzeltetek el, attól sem zárkózunk el, igyekszünk, mindenből a maximumot kihozni.
Az esküvő és rendezvényszervezés végzettségemen kívül, főiskolai diplomával is (turizmus-vendéglátás közgazdász) rendelkezem, ez több dolognál nagy előny, ebben a szakmában: vendéglátás részét átlátom teljes egészében, menüsor összeállítás……ezeknél a részeknél sok mindent hasznosíthatok +a sok éves gyakorlat sem elhanyagolható. Mondhatnám így is: ,,átlátom az egészet”, nem csak ,,egy pontra fókuszálok”.
Ha nagyon sok a nagy napon a feladat, mert nem,,átlag esküvőt” szeretnétek, vagy igénylitek, hogy egy fő Veletek legyen végig ( készülődésnél, kreatív fotózásnál….) és jól jönne még valaki, aki figyeli is, hogy minden a megbeszéltek szerint halad-e a nagy napon. Erre az esetre is van megoldás, szintén képzett, rendezvényszervező végzettséggel rendelkező asszisztensemmel: ketten is ott tudunk lenni a nagy napon, igény esetén.

A Balaton gyönyörű helyszín egy álomesküvőre, a naplementés fotókhoz, szertartás a parton vagy akár hajón, amelyek együttesen egy életre szóló emléket adnak.
Folyamatosan képezzük magunkat, rengeteg külföldi blogokat olvasok, a különböző szokásokat, hagyományokat, kultúrákkal kapcsolatosan is rengeteget olvasok, hogy mindig minden helyzetbe naprakész legyek/legyünk!

Forduljatok hozzánk bizalommal, álmaitokat megvalósítom!
Alapelveink: megbízhatóság, minőség, pontosság, precizitás!
A siker számomra nem az esküvőszervezői díj megfizetése, hanem a Ti szemetekben a látni a csillogó, boldog, hálás tekintetet, ez mindennél többet ér. Amikor kapom a meghatóbbnál meghatóbb kedves szavakkal teli leveleket, meglepetéseket, ezek mind-mind nagyon sokat jelentenek nekem.
Ez számomra az igazi siker! 🙂

,A létező legnagyszerűbb házasságkötés előtti szerződés neve: szerelem.”