Virág & Ottó Esküvő

2021.01.25 15:09 cssninja

Esküvő helyszíne, a somogyi dombság egyik rejtett zugában a ,,béke szigetén” található.

A Kastélyt látva mintha a múlt elevenedett volna meg, hiszen mind berendezésében, mind hangulatában egy gazdag múlttal rendelkező otthont idéz, amelyet az egykori tulajdonosok leszármazottjai vezetnek. A birtok minden darabján érezni a törődést és a szeretetet.

A jó ízek sem hiányozhatnak, a hozzávalókat a saját kertjükből és a helyi termelőktől hozzák. Konyhájukban ízletes, házias, és mindig a friss idényi alapanyagokból készülnek a finom falatok. Gasztronómiai kínálatukból a borok sem hiányozhatnak: a Dél-Balaton borvidék legjobb, díjnyertes borait kínálják vendégeik számára.

A kastély és a birtok hangulata a párt is magával ragadta, első helyszínbejárásunk alkalmával már tudták, hogy ez lesz számukra a tökéletes esküvői helyszín, bár szerettek volna többet megnézni, ezt meg is tettük, de ,,bárhová” mentünk, egyből nemet mondtak, elsőre bele szerettek a birtokba, így gyorsan meghozták a végső döntést.

Itt volt a készülődés, a vendégfogadás,  a szertartás és egy fergeteges lakodalom is.

Élmény volt számomra ez az esküvő is, egy nagyon kedves párt ismerhettem meg a személyükben, akikkel öröm volt a szervezés időszaka.

„Legyen terhetek könnyű, örömötök túláradó, áldja meg a sors közös utatokat, és adjon ennek a két léleknek számtalan békés éjszakát és szenvedélyes nappalt.”-/J.R.Ward/

Fotók: Bottka Rebeka
Helyszín: Bánó Mária Kastélyszálló