Dius & Kari Csodás Napja

2019.11.14 16:33 cssninja

Dius&Kari is a szívemhez nagyon közel álló pár, imádtam az esküvőjüket szervezni, mert az első pillanattól megfogadták a tanácsaimat és bíztak bennem.
Nagyon kedves és helyes pár volt, a fotóanyaguk is lenyűgöző lett, Diuséknak nagyon kifinomult ízlésük volt és meg volt mindenből a kedvenc márkájuk is.
Esküvőjük helyszíne: egy csodás közvetlen Balaton-parti hotel, mely gyönyörű panorámával, saját stéggel rendelkezik. Kint a parton volt a szertartás, hófehér chiavari székek, székeken hófehér rezgő csokrok, virágút, boldogságkapu, egyedi tervezésű kellékek.
A szertartás előtt egy álló fogadás volt a vendégek részére zenei aláfestéssel.
Az étterem decor is a kifinomult, letisztult, a modern stílus volt rá a jellemző.
Egy Candy bar is kialakításra került, álomszép, különleges sütikkel.
Kint fehér, bent ezüst chiavari székeket hozattunk, melyek még exkluzívabbá tették ezt a csodás eseményt.
Nagyon finom ás látványos volt minden étel, ital.
Egyik kedvencem: az 1,40 cm-es ezüst, exkluzív tükör, amelyre a program lett időbeli sorrendben, ,,fóliázva” , ez azt jelenti, h. úgy néz, ki, mintha gravírozva lenne, hófehér betűkkel +virággal, zölddel lett díszítve.
De beszéljenek majd a fotók! 🙂
Nagyon boldoggá tett, a hálájuk, az elégedettségük, a kedvenc márkájú parfümömmel és egyéb meglepetésekkel leptek meg. Nagyon meghatódtam és boldog voltam, vagyok, hogy ilyen kedves és hálás párt sodort ismét az élet hozzám.

,,Egyetlen boldogság van az életben: szeretni és szeretve lenni! „

George Sand

Fotók: Sás Benedek
Helyszín: Tópart Hotel (Balatonvilágos)