Barbi & Gyula Esküvője

2018.01.29 11:55 timi

Barbi & Gyula esküvője egy gyönyörű négy csillagos Balaton parti hotelben volt, számomra ez az esküvő is felejthetetlen, külön kihívás is volt számomra, mivel a pár már több, mint 10 éve Londonban él, így személyesen csak az esküvő előtt néhány nappal találkoztunk.

Nagy örömmel tölt el, hogy így is zökkenőmentesen sikerült az elképzelt esküvőt megvalósítani. Az esküvő, ill. a lagzi során a brazil, ill. a magyar szokások is szerepet kaptak, zenei stílusban is ehhez igazodtunk.

Barbi, brazil-angol állampolgár, Gyula magyar-angol. Nagyon örültem, amikor rám találtak és megbíztak a szervezéssel, Balaton parti esküvőt szerettek volna és emiatt utaztak Siófokra a családjukkal, barátaikkal együtt és összekötötték egy nyaralással is.

Nagyon boldogok voltunk, amikor fergeteges,,party” kerekedett és láttuk a boldogságot az arcokon.  Másnap, nagyon szép üzenetet kaptam Barbitól, hogy minden tökéletes volt, és hogy bármikor fordulhatok hozzá referenciáért, és hogy, a következő nyaralásuk alkalmával felkeresnek, ez mérhetetlen boldogsággal töltött el.