Brigi & Bálint Csodás Napja

2019.11.14 16:27 cssninja

Brigi &Bálint esküvője nagyon egyedi volt és különleges, mert imádnak utazni ( rengeteg helyen jártak már), valamint Bálint imádja a repülőgépeket mondhatni, hogy a ,,rabjukká vált”. 🙂
Így nem volt kérdés, hogy milyen tematikára építjük fel az esküvőt, mivel én is imádok utazni+a repülőgépekkel is hasonlóan vagyok, így ez a stílus is nagyon közel állt hozzám.
Brigiék is az egyediség, a különlegesség hívei voltak, amit nagyon szerettem bennük+ Bálintnak is határozott elképzeléseik voltak mindenről és ő is nagyon lelkesen részt vett a tervezés minden részletében, ami nagyon szimpatikus volt számomra.
Az elképzeléseiknek, álmaiknak megfelelően mindent egyedileg megvalósítottunk.
A helyszín egy siófoki ****-os hotel a Premium Hotel Panoráma volt, a szertartás kint volt a parton, álomszép helyszín, álomesküvő volt Brigiéké is.
Mivel rengeteg helyen jártak már: így minden asztalt elneveztünk, azok közül a helyek közül ahol voltak, pl.: Mexikó….ill. az utazásukon készült fotókat helyeztünk el az asztalokon. A mexikói asztalon természetesen a mexikói képek voltak megtalálhatóak egy szép ezüst,,tartóra csipeszelve” és így tovább….
Maga a téma az utazás, a repülés köré lett építve. Természetesen, úgyhogy az elegancia, a pár stílusa, minden meglegyen, de összességében egy harmonikus, dekoratív látvány legyen.
Ezt sikerült is megvalósítani egy álompárnak az álom esküvőjét, úgy, ahogy elképzelték. 🙂

,, Szerelem, ha egyik a másikat repülni hagyja, de ha zuhan, fél szárnyát kölcsön adja.”
Szabó Éva

Fotók: Mészáros Márk, Andrew’s Images  (Németh András) 
Helyszín: Panoráma Hotel **** (Siófok)