Zsuzsi & Lajos Álom Esküvője

2019.11.14 16:40 cssninja

Az Anna bálok csodás helyszíne a gyönyörű Anna Grand hotel, mely minden tekintetben megfelelt a pár igényeinek és elképzeléseinek.
Már az első pillanatoktól kezdve nagyon kellemes volt együtt tervezni életük legfontosabb napját, nagyon jó stílusuk/ízlésviláguk volt és szinte teljesen egyezett az enyémmel, így én magam is nagyon élveztem a szervezés, ill. a nagy nap minden pillanatát.
Letisztult, elegáns, igazi álomesküvőt tudtunk ide varázsolni. A dekorációt, a virágok színét, a fényeket mindent egymáshoz igazítottunk, h. minden teljesen összhangban legyen.
Egyedi tervezésű volt minden, a meghívok, a decor kellékek, szinte minden kiegészítőt egyedileg terveztettem és gyártattam le.
Nagyon örültem, h. éreztem bíznak bennem és megfogadták minden tanácsomat, csak így lehet tökéletes egy esküvő.
Köszönő ajándékok is egyediek voltak.
Gyártattunk egyedi papucsokat a pár kérésére: melynek egyik,,felén” Zsuzsi&Lajos” másik ,,felén”: a dátum és az esküvő helyszínének város neve szerepelt, az esküvőhöz illő, egyedi tervezésű grafikával. Miután elkészültek, gyönyörű fehér, csillámos organza tasakba csomagoltam őket.
A decor színe: rose, fehér, ehhez igazítottuk a fényeket ( Dj lámpáinak fényeit) h. passzoljon ill. ezáltal is megjelenjenek a választott színek, mondhatom minden túlzás nélkül, hogy professzionális lett és mindenkit lenyűgözött.
Az asszisztensemmel, már reggel 6:00-kor elkezdtünk pakolni, hogy minden kelléket, kiegészítőt át vigyünk az esküvő helyszínére, h. a párnak tényleg semmire ne legyen gondja.
8:00-kor átmentünk Balatonfüredre, a kedvenc fodrászunkkal együtt az esküvő helyszínére.
Oda értünk és neki is álltunk készülődni, közben csodás frizurák, sminkek készültek.
Vittük a csodás, hófehér orchideákat a menyasszony hajába, ill. a szükséges kellékeket, öltözéshez, fotózáshoz: ,,menyasszony feliratú vállfa”, ,, vőlegény feliratú vállfa”……
Smink és a frizura után következett az öltözködés, itt készültek kreatív fotók, a fotósok munkája tényleg fantasztikus volt, nem mindennapi látásmódban közelítették meg akár a gyűrűk….bármi egyéb dolgot profi, kreatív munkát végeztek, tényleg egyedi fotók készültek.
Hoztuk a szükséges kellékeket: whiskey 🙂 poharak, jég, víz……megörökítették, ahogy készülődnek a barátok társaságában közben iszogattak, szivaroztak, nagyon jó hangulatban telt.
Közben a teremben már mi is ( a lagzi helyszínén) elkezdtük a készülődést, miután mindent kipakoltunk a kocsiból.
Minden széket hófehér székszoknya borított, rose masnival átkötve. Minden vendégnek tettünk menükártyát, magyaroknak magyar, angolok, ill. más nemzetiségű vendégeknek, természetesen angol menükártyát helyeztünk ízlésesen a tányérba.
Az asztalon egy csodás úszógyertyatál volt, benne sok-sok rose és árnyalatai virágok, úszógyertyák, főként este ez fantasztikus látványt nyújtott.
Minden vendégnek tettünk ki egy barna, egyedi papírból készült köszönődobozkát, kézzel készített, nem ,,tömeg gyártott, nyomdai” termékről beszélünk, erre elhelyezve egy rózsaszín ,,cédula” a vendég nevével: ez volt egyben az ültető kártya is.
De mi volt a dobozban? Mivel menyasszonyunk gyógyszerész, szuper ötlete támadt, mi pedig természetesen megvalósítottuk, úgy, ahogy elképzelték:
: sebtapasz, normaflore, advil ,,lapultak” a dobozban és ez a szöveg:
: ,,Használati Utasítás

1. Sebtapasz a lábadra, a rengeteg tánc után
2. Lefekvés előtt normaflore, hogy reggel ne fájjon a pocid
3. Reggel 2 advil, hogy ne bántson a napfény

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél!
🙂

Puszipacsi
Zsuzsi&Lajos”

Az asztalszám,,tábla” is a decor színeiben pompázott, egyik oldalán a szám szerepelt, másikon a Hidd, el tudsz táncolni! Pálinka” vicces szöveg.
Szintén egyedileg tervezve, kivitelezve.
Minden asztalon még elhelyeztünk több kis üveggömböt, rózsaszín rózsákkal +rózsaszín decor gyémántokat szórtunk el minden asztalon……….
Természetesen a gyerekeknek, (itt ügyeltünk a színekre is, h. a lányok, ill. fiuk milyet kapjanak) a dobozkában nem gyógyszer volt, hanem csokoládék, ill. buborékfújót kaptak, ill. az érzékeny vendégek olyan csokit, amit ők is megehetnek.
Köszöntő ( Wedding) ,,tábla”: itt egyedi tervezésű fa nagy karika volt és ennek a belsejében szerepelt a ,,Wedding” felirat, virággal, zölddel lett díszítve.
Az ültető,,tábla” ugyan ilyen fa karika, benne elhelyezve papír alapon a nevek rombuszformákban, szintén zölddel és virágokkal decorálva.
Arra törekedtünk, hogy minden egyedi legyen és különleges.
Miután minden kiegészítőt, kelléket kitettünk következett a szertartás helyszíne kint.
A berendezés után minden szükséges dolgot kihelyeztünk, ami a szertartás,,része” volt+a virágutat.
Decorosok megcsinálták a boldogságkaput, minden székre a virágdíszítést.
A vendégeknek a székekre tettünk, fehér,,esküvői” buborékfújókat, a gyerekek nagyon élvezték, ill. a fotókon is jól mutatott.
Készítettünk egy fotó sarkot is, ahol a vendégek önállóan telefonjukról ( wifis csatlakozással) nyomtathatták is ki a fotókat, (szelfiket) amiket készítettek, a párnak ajándékba ,,kicsipeszelhették” az erre a célra kihelyezett keretre. Magát a keret is zölddel lett díszítve+ számos vicces kelléket helyeztünk még ide. A vendégek nagyon élvezték, a párnak pedig egy örök emlék marad.
A szertartás után következett szintén kint a kertben a nem mindennapi,,csokordobás”, amikor is a menyasszony szemét ,,bekötöttük” egy rose anyaggal. Kezében tartotta a dobócsokrot, melyre előre rákötöttük a szalagokat, minden szalagot megfogott egy koszorúslány, ,,forogtak” körbe-körbe és közben a menyasszony egy ollóval vagdosta le a szalagokat, aki a legvégén ,,bent maradt” az övé lett a csokor. Ez egy modernebb, ,,trendibb” formája a csokordobásnak és tényleg nagyon hangulatos, fotókon visszanézve is fantasztikus.
Vacsora: gyönyörűen tálalt, bőséges büféasztal, bőséges választékkal. A hideg előétel tányérszervizzel.
Hideg előétel: Libamáj terrine mangó chutney-val, házi mini kaláccsal
Leves: Újházi Tyúkhúsleves zöldség julienn-el
Főételek:
Lassan sült kacsamell vörösboros chilis szilvával salottahagymával
Fogasfilé fűszeres sajtkéregben sütve ( laktózmentes vendégekre is gondolva)
Paradicsomos rakott padlizsán, mozzarellával és parmezánnal sütve
Borjúpaprikás ( laktózmentes vendégekre is gondolva)
Sertés szűzérmék mozarellával és paradicsommal sütve bacon köntösben
Köretek:
Fűszeres sült édesburgonya
Fűszeres pirított sztrapacska
Serpenyős sült zöldségek
Bazsalikomos rizottó

Desszert
Túrós kosár, Cherry kocka, Diós-gyümölcsös palacsinta karamell öntettel,
Kókuszos brownie, dobos tortácska, esküvői torta, paleo torta

Éjféli menü:

: Mini töltött káposzta, Grillezett gyümölcsök, Magyaros sajtvariációk, mini rétesek,

És sok-sok ital választék. 🙂
Vacsora után következett a csodás nyitótánc, aztán buli. 🙂
Fantasztikus volt a hangulat, mi a háttérben figyeltünk mindenre.
Majd újra buli, aztán tortavágás éjfélkor menyecsketánc.
Hajnalig fergeteges hangulat volt. Mi is hajnali 2-kor köszöntünk el a pártól.
Szívünkben boldogság, öröm, hogy ismét egy nagyon kedves pár álmát sikerült megvalósítanunk.
Az estének volt egy nagyon megható pillanata is, nagyon meghatódtam, azt hittem elsírom magam:
: a pár egyszer csak,,színpadra” szólított és át adott egy Pandora ajándéktáskát, benne egy csodás szív charm-os karpereccel: aminek jelentése: a hála, a köszönet kifejezése, nagyon kedvesen megköszönték a munkámat.
Szavakkal nem is lehet kifejezni, hogy mennyire meghatódtam és boldog voltam, vagyok! 🙂
Ezekért a pillanatokért érdemes csinálni, ez mindennél többet jelent számomra!

,,Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg
Úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed! „

Harry Style

Fotók: Purephoto
Helyszín: Anna Grand Hotel  (Balatonfüred)