Árak

Szervezői díjam van, de számos partnerem ad kedvezményt, amit én Nektek adok, így már elenyésző lesz a munkadíjam Számotokra.

Az árakat egyénre szabva határozzuk meg, attól függően ki milyen esküvőről álmodott, ehhez még fontos az időpont, a vendéglétszám stb.

E-mailben csak átfogó árajánlatot tudunk adni. A pontos összeg megállapításához, szükség van egy személyes találkozóra egy jó kávé mellett felmérjük az igényeiteket és max. 5 napon belül készítünk egy konkrét ajánlatot, majd a referencia anyagaimból kiválasztjuk Számotokra a legmegfelelőbb szolgáltatókat. Ennek díja 5.000.- Ft, amit ha minket bíztok meg a teljes szervezéssel, jóváírunk a végösszegből.

Amennyiben elnyerem tetszéseteket, kötünk egy megbízási szerződést és kezdődhet a munka.

Előleg 40%, a fennmaradó 60% az esküvő előtt egy héttel fizetendő.

Teljeskörű esküvőszervezés

Korlátlan számú ajánlat, potenciális esküvői helyszínek megtekintése együtt, szerződéskötés a szolgáltatókkal, korlátlan telefon és e-mail, szervezés a szerződéskötés napjától az esküvő napjáig, kreatív ötletek, lebonyolítás, teljeskörű tanácsadás, pénzügyi elszámolások a szolgáltatók felé, forgatókönyv készítése.

Díja: egyénre szabva az igényekhez igazodva

Részleges szervezés

Már megvan néhány dolog vagy már csak 1-2 szolgáltatóra van szükséged? Nem tudod, kire bízd menyasszonyi sminkedet, frizurádat? Segítünk!

Díja: egyénre szabva, igényekhez igazítva

Tanácsadás

Mindent Te akarsz megszervezni, de nem vagy biztos néhány dologban? Nem tudod hogy kezdj hozzá? Bizonytalan vagy a döntésedben? Forgatókönyv kellene? Segítünk!

Díja: 6.000.- Ft (max. 1,5 óra)

Felügyelet

Mindennel kész vagytok? Az esküvőtök napján szeretnétek, hogy valaki minden apróságra figyeljen, kézben tartsa a dolgokat, háttérből irányítsa az eseményeket, hogy úgy legyen minden, ahogy elterveztétek? Segítünk!

Díja: 5.000.- Ft/óra (max.10 óra)